Rodačka z Brna Kamila Zlatušková: Jednou týdně dělám saunovou mistryni

26. říjen 2022

Hostem na telefonu Ivany s Alešem byla v chaotické rubrice Brambora s vejcem tentokrát producentka a dramaturgyně Kamila Zlatušková. Ta nám o sobě prozradila třeba to, že ji proti depresivní náladě pomáhá saunování a že je v téhle disciplíně hotovou mistryní. „Na dobrou náladu je to skvělý,“ tvrdí Kamila o sauně, do které také během rozhovoru Aleše pozvala.

Investigativní duo Ivana a Aleš na Kamile vyzvídali také to, zda by chtěla být radši kořínek, nebo pařízek, jestli by preferovala být hrnkem, nebo talířkem a jestli má radši koprovku, nebo znojemskou. Zkrátka opět padaly samé zásadní dotazy a otázky jdoucí takzvaně k jádru věci.

Do hudebního okénka Aleš vybral písničku Sophie Ellis-Bextor a DJe Spillera s názvem Groovejet. „Ten žánr se jmenuje handbag house nebo taky diva house… A už to sype,“ drmolil do úvodu písničky Aleš a Ivana zmateně přikyvovala, protože si vzpomněla, že ji vlastně taky zná.

Jak vybělit záclony pomocí aspirinu a vaječných skořápek? Co je dobrého na životě v Brně? A kam nosí Aleš vlněné kamašky? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem, který je snad ještě zmatenější než jindy.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.