Rovnátka, beďary a kondomy na rohlíku. Puberta je furt stejná, tvrdí Buchty

21. srpen 2019

Moderátorky Buchet tentokrát ve studiu, které znamená svět, přivítaly Vincenta, který je, jak sám tvrdí, hlavním povoláním dítě. Vincent nám řekl pravdu o pubertě v roce 2019.

Moderátorky Ivana a Zuzana s úlevou zjistily, že i dnešní teenageři mají podobné problémy. I dnes, v době internetové, zápasí s akné, rovnátky, hraním flašky a čekáním na menstruaci. Vincent je však trochu netypický exemplář teenagera, protože chodí za kulturou a je hodně na Facebooku, což je mezi jeho vrstevníky těžce out. Kromě flašky hraje s kamarády hry jako „lepivá zem“ a rád přespává u kámošů ze třídy. Trápí ho sice občas beďary, ale je rád, že zatím nemusí řešit práci a hypotéky. Těší se ovšem na dospělost, protože bude moct chodit na techno parties.

Zmínky o hře flaška vyvolaly vzpomínky u Zuzany, která přidala k dobru historku o tom, jak se učila líbat přes skleněný talíř. Ivana pubertu v podstatě neměla, takže se z těláku nevymlouvala kvůli ženským problémům ani rodinným důvodům. Dojde i na navádění Vincenta, jak si psát falešné omluvenky, což ale Buchty samozřejmě neschvalují.

Chcete si vzpomenout na to, jak vás máma honila po bytě, aby vám vymáčkla obří beďar na krku? Pusťte si do uší a duše Buchty a zjistíte, že můžou být i horší ponížení.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka