Šéfkuchař Přemek Forejt: Strašně rád trůním

19. říjen 2022

Dada rubrika Brambora s vejcem tentokrát vyrazila ze studia do terénu, a to konkrétně na akci Podcast Session v rámci festivalu Prix Bohemia Radio v Olomouci. Host Přemek Forejt nebyl výjimečně na telefonu, ale dorazil za Ivanou a Alešem osobně do Jazz Tibet Clubu. A byl určitě moc rád, že přišel, protože musel odpovídat na otázky, díky kterým se sám o sobě dozvěděl mnoho nového.

Přemek se v rozhovoru mimo jiné svěřil s tím, že rád používá slovo čumáček a že minulý týden jedl rybu. Prozradil ale ještě mnohem důvěrnější informaci. „Strašně rád trůním. Je to jeden z denních rituálů, který mám opravdu velice rád a užívám si ho,“ odpověděl neohroženě Přemek na otázku, co o něm nikdo neví.

Hudební okénko na živém vystoupení Brambory s vejcem sice nebylo, ale o to víc zásadních otázek padlo. Mimo jiné jsme se ptali i na to, jakým kamenem by Přemek chtěl být a Ivana všem prozradila (i když to nikoho nezajímalo), že by chtěla být růženínem.

Jakou další tajnou informaci nám o sobě Přemek Forejt pověděl? Co si myslí o kapustě? V čem je opravdu špatný? Umí Aleš a Ivana vařit? A uhodl šéfkuchař číslo, na které Aleš během rozhovoru myslel? Poslechněte si sondu do duše slavného gastronoma.

Spustit audio

Související