Ševci válí. Zlínští fotbalisté jasně porazili Příbram a jsou zatím třetí

Fotbalisté Zlína porazili v sedmém kole první ligy Příbram 3:0 a v neúplné tabulce se posunuli na třetí místo.

Domácí rozhodli třemi góly v prvním poločase, kdy se dvakrát prosadil Jean David Beauguel a jednu branku přidal Tomáš Poznar.

Zlín gólově udeřil v 18. minutě, kdy po Podiově centru Švenger špatně odhadl situaci a Poznar hlavou poslal míč poprvé do sítě.

V závěrečné čtvrthodině dvakrát prokázal své střelecké kvality Beauguel. Ve 30. minutě na Matejovu přízemní přihrávku z pravé strany sice Poznar nedosáhl, míč ale propadl až na zadní tyč k Beauguelovi, jenž zblízka skóroval.

Fotbal baví nás i diváky. Útočník Tomáš Poznar si chválí vstup do sezony, je rád zpět ve Zlíně

Tomáš Poznar

Po loňských starostech se záchranou je start fotbalistů Zlína do letošní sezony výborný, mají všech šest bodů.

Francouzský hráč pak ve 42. minutě zvýšil na 3:0, když po přihrávce Jiráčka obstřelil zadáky soupeře a na střelu k tyči Švenger nedosáhl.

Ševci potvrdili, že se jim proti Příbrami dlouhodobě daří, když z posledních šesti vzájemných ligových duelů pět vyhráli a jednou remizovali.

Domácí fotbalisté měli i v hustém lijáku hru pod kontrolou. Vypracovali si i několik slibných střeleckých šancí, kterým chyběla jen přesnější koncovka.

"Navázali jsme na dobrý výkon ze Slovácka. Jsme nyní v pohodě a hra vypadá slušně. Důležitá byla první půle, kterou jsme gólově zvládli,“ uvedl trenér Michal Bílek.

autor: tpe | zdroj: ČTK

Související