Sex, dragy a ďábelský smích. RuPaul láká nové diváky na největší legendy své historie

2. září 2022

Je naprosto nezbytné, aby nebe bylo blankytné? Možná. Rozhodně je ale žádoucí věnovat smuteční okénko Haně Zagorové, která má speciální místo v srdcích mnoha posluchačů i některých moderátorů Čelistí. „Hanička, to se nemělo stát…“ vzdychá Aleš Stuchlý a Šárka Gmiterková se ho snaží rozveselit výběrem písně, kterou si ráda prozpěvuje s tatínkem. Po vyvrácení mylných představ Tondy Tesaře, že má na mysli svého „sugar daddyho“, už nastává pravý čas na výživnou dragovou relaci.

„RuPaul's Drag Race All Stars 7 – asi si můžeme hned na začátek říct, že to byla naprosto výjimečná sezóna,“ nenechává nikoho na pochybách Aleš. „Základní twist je v tom, že tentokrát soutěží výhradně vítězky předchozích RuPaulů nebo All Stars. A je to opravdu mimořádná sestava...,“ shrnuje ve zkratce Tonda, proč bylo nutné svolat další dragový speciál.

„Zcela nám kvůli tomu odpadly eliminace,“ upozorňuje Šárka na zajímavý zvrat způsobený výběrem samých ikonických queens. „Představa, že si tyhle legendy nechají našít garderobu za desetitisíce dolarů a pak to po prvním vyřazování budou muset sbalit a vézt zase domů, je prostě nesmysl,“ vysvětluje. „Spíš jde o to předvést se, než vyhrát,“ doplňuje ji Tonda. Sice nevíme, jestli tenhle tah skutečně přitáhl nové diváky, nicméně na skalní fanklub rozhodně zapůsobil.

Co dalšího se v sedmé sezóně RuPaul's Drag Race All Stars událo? Lze jí vůbec něco vytknout? Jaké queens předvedly festival ďábelských smíchů? Co je „enfant terrible“ celé RuPaulovy franšízy? Holduje Švindlíř Oscar Isaac tajně dragu? Kdo má ve vztahu šlapat na pedály a kdo točit volantem? Chtěl by si Aleš raději letargicky poležet ve Svratce, nebo v Botiči? Co je sexuální pokoj? Kolik jich má doma Šárka? Jaká je Tondova nejoblíbenější písnička od Hany Zagorové? A jaká od Michaila Gorbačova? Odpovědi mají jedině Čelisti.

autoři: Aleš Stuchlý , Antonín Tesař , Šárka Gmiterková , Tereza Kunderová
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.