Slovenští hokejisté prohráli s Finy a budou bojovat o bronz. „Nebyli jsme horší tým,“ míní Gernát

Hokejisté Slovenska nedokázali v semifinále olympijského turnaje vstřelit Finsku gól a po prohře 0:2 je čeká boj o bronz. „Měli jsme kopec šancí dát alespoň jeden gól. Snažili jsme se chodit do brány a vybojovat si faul. Myslím si, že tam bylo dost faulů, kdy jsme mohli hrát přesilovku,“ popisuje obránce slovenského národního týmu Martin Gernát. „V některých momentech jsme byli lepší než Fini, ale hráli rozumněji než my a možná proto vyhráli.“

Zápas o bronzovou medaili slovenští hokejisté sehrají v sobotu 19. února od 14:10. Na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport uslyšíte zpravodajské vstupy z celého utkání.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související