Soutěž o iPady v kampani „Jdu svou cestou“ má svého prvního výherce

12. listopad 2010

V úterý 2. listopadu 2010 představil Český rozhlas poprvé svou novou mikrostránku www.jdusvoucestou.cz. Pětičlenný tým pracovníků Odboru komunikace a vnějších vztahů navštěvuje pražské vysoké školy a registruje nové uživatele z řad studentů i profesorů. Součástí promoakce je i soutěž o pět iPadů. Tento hodnotný přístroj vyhrává každý týden jeden registrovaný uživatel mikrostránky, který získá nejvíce kladných hodnocení svého profilu. Šťastným výhercem se za 1. týden soutěže stala sympatická studentka VŠE v Praze Daniela Vemeová.

Danielu jsme pozvali do budovy Českého rozhlasu, iPad jí slavnostně předali a udělali s ní krátký rozhovor:

Jak jste se o soutěži dozvěděla?
Mám kamarády z různých vysokých škol a na jejich facebookových profilech se objevilo, že se účastní soutěže o iPady na www.jdusvoucestou.cz. To mě zaujalo, protože jsem po iPadu taky moc toužila, a tak jsem se hned přihlásila.

Jaký to byl pocit, když Vám přišel e-mail s informací, že právě Vy jste iPad vyhrála? Byla jste překvapená, nebo jste to čekala?
Nejdřív jsem tomu vůbec nechtěla věřit. Až když jste mě pozvali na předání do Českého rozhlasu, tak jsem tomu definitivně uvěřila. Pocit z výhry je krásný, zvlášť proto, že jsem ještě nikdy nic nevyhrála. Tohle bylo opravdu poprvé.

Soutěžíme ještě o čtyři iPady, poradíte ostatním soutěžícím Váš recept na výhru?
Obden jsem napsala na svou zeď na facebookovém profilu odkaz s prosbou, aby mi kamarádi dali hlas a třikrát jsem jim napsala zprávu, že chci vyhrát. Celé své rodině jsem napsala hromadný e-mail. Vlastně mi to ani nezabralo moc času.

Posloucháte Český rozhlas?
Poslouchám Radiožurnál, protože mám ráda zprávy a čerpám tímto způsobem informace. Teď si navíc díky www.jdusvoucestou.cz stahuji pořady do svého iPodu.

Dala by se podle Vás naše mikrostránka nějak vylepšit?
Jsem naprosto spokojená. Líbí se mi, jak je udělaná nápověda, díky které jsem vše lehce pochopila a nastavila si snadno svůj playlist. Také jsem si hned přehrála všechna videa pracovníků rozhlasu, která jsou velmi zajímavá. Líbí se mi, že si mohu vybrat konkrétní pořady a informace bez zbytečné „omáčky“ a hudby.

Nedá mi to, abych se nezeptala. Jste krásná mladá dívka, myslíte, že pro Vás hlasovali hlavně muži?
Možná hlasoval přítel, ale hlavně asi lidi na facebooku oslovil odkaz, že každého, kdo pro mě bude hlasovat, pozvu na pivo :) .

S výherkyní si povídala Lucie Ryss.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace