Soutěž: Za 3 správné odpovědi výběrová káva

17. duben 2023

Pokud dnes 17. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte mimo jiné cenu od italské pražírny Hausbrandt.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu pěkných gastronomických dárků. Bude mezi nimi hlavně set dárků od značky Hausbrandt, která je již více než sto let synonymem kávy po celém světě. 

Ve Vašem balíčku jsou nejen dva kilové balíky prémiové zrnkové kávy, ale i pěkná sada porcelánových šálků s podšálky, jejichž design navrhl Martin Zanetti.

K tomu Vám přidáme ještě hrnec nebo pánev od Berlinger Haus.

K tomu Vám přidáme ještě další dárek z oblasti gastronomie, třeba hrnec nebo pánev od Berlinger Haus nebo něco pro domácnost od značky Orion.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám knihy pro jarní podvečery.

Bude mezi nimi např. kniha Kočičí životy významné české spisovatelky, někdejší mluvčí a poradkyně Václava Havla Edy Kriseové. Dramatický román o volyňských Češích na Ukrajině je nejen příběhem rodiny volyňských Čechů, ale i velkých dějin střední a východní Evropy. 

Mezi dalšími i novinkový román Tři životy od australské spisovatelky Natashy Lester. Poutavý příběh, prolínající se ve dvou časových rovinách, se částečně odehrává v roce 1943, kdy zuří 2. světová válka a hlavní hrdinka knihy pracuje ve Švýcarsku jako špionka. 

A pro odlehčení přidáme i novinku od Ruth Kelly s názvem Vinice v Provence, ve které hlavní hrdinka řeší nejen zděděnou vinici ve francouzské Provence po dědečkovi.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio