SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi poukaz na sportovní výbavu

8. březen 2024

Pokud dnes 8. 3. odpovíte správně na všechny tři položené otázky, získáte dárkový poukaz na nákup vybavení na sport od společnosti inSPORTline.

Hlavní cenou za tři správné odpovědi je dnes dárkový poukaz v hodnotě 2 500 Kč na nákup v obchodě inSPORTline. Voucher můžete uplatnit jak na jejich e-shopu, tak v prodejnách a vybrat si můžete podle toho, jestli rádi sportujete venku nebo vevnitř – od fitness vybavení až po outdoorové sportovní vybavení nebo motocyklové oblečení a doplňky.

Společnost inSPORTline je předním českým výrobcem a dovozcem fitness vybavení, sportovního zboží, produktů pro volný čas i motocyklových doplňků. Má již více než 25letou historii a v České republice provozuje jak internetový obchod, tak síť kamenných prodejen v Praze, Brně a Ostravě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, pošleme Vám sadu cen gastronomických. Bude mezi nimi jednak balení skvělé zrnkové kávy ze sítě pražíren a kaváren Mamacoffee. Jejich heslem je „káva s příběhem“, kávu pečlivě vybírají, nakupují za důstojných podmínek, praží je ve vlastních pražírnách. Pošleme Vám třeba kávu z Brazílie, z Nikaraguy nebo z Ugandy, ve kterých ucítíte i tóny čokolády, oříšků, sladkého angreštu, červených jablek či badyánu.

K tomu Vám přidáme sadu nápojů Aperol Spritz RTS. Zkratka RTS znamená „Ready To Serve“, kdy v praktických lahvičkách je už namíchaný tento ikonický italský aperitiv, drink s vyváženým poměrem Aperolu, prosecca a sody. Stačí tedy otevřít lahvičku, nalít do sklenice plné ledu a můžete si nápoj vychutnat v pohodlí domova, na pikniku nebo na terase s přáteli.

Aperol Spritz

A aby toho nebylo málo, přidáme ještě čokoládovou bonboniéru od české firmy Bon – bon. To je česká společnost, která má od roku 1997 malou továrnu na čokoládu a vyrábí a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio