SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi sada dárků pro úpravu vlasů

24. leden 2024

Pokud dnes 24. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu dárků pro úpravu vlasů od značky Dyson.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám sadu dárků, a to set pro úpravu vlasů od značky Dyson.

Mezi dárky budou např. špičkový kulatý kartáč a rozčesávací hřeben Dyson, které jsou ideální pro středně dlouhé nebo dlouhé vlasy. Slouží k pohodlnému rozčesávání vlasů bez tahání a elektrizování díky speciálnímu materiálu, kulatý pak k vytvoření perfektní foukané. Kartáče mají ventilovaný nástavec, který zabraňuje přehřívání vlasů.

Vlasy (ilustrační foto)

Tyto pomocníky můžete bez obav zabalit do krásného cestovního pouzdra Dyson s mnoha kapsami, které je také součástí Vaší výhry.

K cenám od Dysonu přidáme ještě i sadu vlasové a tělové kosmetiky Capillan, ve které jsou vlasový šampón, balzám nebo sprchový gel od české rodinné společnosti IREL.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu gastronomických cen.

Bude mezi nimi mimo jiné zejména dárkový balíček od pražírny kávy NATURPARK 12 od Kokořínské pražírny, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu. Všechny tyhle dobroty jsou od společností – zaměstnavatelů zdravotně postižených. V Naturpark 12 věnují výběru druhu kávy, zemi původu a technologii pražení velkou pozornost.

Projekt pražení kávy v Kokořínské pražírně je aktivitou integračního sociálního podniku, který v provozu zaměstnává osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním (provozuje ho nezisková organizace Revenium). Revenium loni začalo na Kokoříně budovat i bezbariérový penzion a školící místo - vše v bezbariérovém pojetí, aby si místo v srdci Kokořínska užili i lidé s postižením.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio