Soutěžních tracků ubylo, řetěz ale hitparádě neobjevených nepadá!

28. březen 2023

S blížícím se finále letošního ročníku Startéru logicky ubývá soutěžních tracků, řetěz ale hitparádě neobjevených rozhodně nepadá. Tereza s Filipem si libují (nebo ne?) při poslechu letošních favoritů a místy vytahují i takzvané „golden gems“ nebo „honorable mentions“. Jaká jsou kritéria pro výběr finálové trojice? To se nakonec dozvíte až příští pondělí!

Dojemné loučení proběhlo s Panem Dufkem, s jehož soutěžní písní Mistr zenu jsme se sžívali po celých pět týdnů. Sice se to nakonec plně nepodařilo, ale budeme na něj vzpomínat v dobrém. I kvůli milým slovům, která nám zaslal v e-mailech. Zbytek soutěžících – duo BLUEBUNNY & twinflamegirl, brněnská kapela whyohwhy a producentský talent BE4EIGHT – se již nemusí bát vyřazení. Pohodlně si dojedou svých pět týdnů v hitparádě. Stále pro ně ale můžete hlasovat!

Zbytek dílu Tereza s Filipem věnovali nadějným zpěvačkám, které se letos do Startéru přihlásili. Třeba Ameline se dokonce umístila v Top 3 nejhlasovanějších tracků letoška. Kairtheris sice nasbírala o něco méně, klubový vibe singlu Golden Hearts v produkci Flypa Fermentora si ale moderátoři rádi připomněli. Dokonce si při jeho poslechu houpli bokem. Dramatu každopádně přibývá – jak BE4EIGHT, tak i whyohwhy mohou ještě zamíchat naší Top 20kou!

Hlasujte pro poslední přeživší v hitparádě neobjevených na wave.cz/starter a přijďte na Startér Showcase 17. dubna do Kasáren Karlín!

autoři: Filip Černý , Tereza Odehnalová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.