Sportovní talkshow Na place v roce 2022? Hosté jako Jan Gusta Havel, Tomáš Ujfaluši nebo Petr Rada

28. prosinec 2022

Každou středu dopoledne posluchače Radiožurnálu Sport bavili moderátoři z řad herců. David Novotný, Pavel Nečas a Ladislav Hampl si do svého pořadu Na place zvali hodně známých sportovců. Užijte si výběr toho nejlepšího, co sportovní talkshow během roku 2022 nabídla. I v příštím roce se můžete těšit na rozhovory osobností se zajímavými sportovci v tradičním čase od 10:05. 

Herec a moderátor David Novotný ve studiu Radiožurnálu Sport přivítal známého trenérského bouřliváka Petra Radu, se kterým se bavil o jeho začátcích v pražské Libuši, angažmá v Německu, ale i o dobré atmosféře v kabině.

Moderátor Pavel Nečas využil toho, že většina českých hráčů působících v NHL, tráví v létě čas v Česku, a v pořadu Na place vyzpovídal Martina Nečase. S útočníkem Caroliny probrali třeba jeho začátky v zámoří, ale i využití moderních technologií ve sportu.

I když má rád především fotbal, tak si moderátor Ladislav Hampl do pořadu Na place pozval i legendárního hokejistu Jana Gustu Havla. Skvělý vypravěč, který den po odvysílání rozhovoru oslavil osmdesáté narozeniny, vzpomínal na začátky v Tatře Kolín i na vysněný přestup do pražské Sparty. 

Jak vzpomínal na zahraniční angažmá? Co dělá po skončení kariéry profesionálního fotbalisty Tomáš Ujfaluši? To prozradil v pořadu Na place moderátorovi Pavlovi Nečasovi. 

Talkshow Na place každou středu na Radiožurnálu Sport
autoři: David Novotný , Ladislav Hampl , Pavel Nečas , rej
Spustit audio

Související