Talíře dělají halíře. Jak utratit celou výplatu v rekordním čase

14. listopad 2018

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová, moderátorky povrchního pořadu o všem a o ničem aka Buchet, měly v pořadu konečně zase hosta: bodybuildera Daniela. Rozebírali s ním, jak nejlépe rozprášit výplatu za mýdýlka a proč je tabu mluvit o penězích.

Daniel Machill, bývalý chovatel žabiček, v současnosti bodybuilder, se do éteru vyznal, že rád utrácí za nepotřebnou kosmetiku, kterou si pak musí natírat celé tělo. Ivana Veselková na sebe vybalila, že miluje drahé a hezké oblečení a to stejné očekává i u svých protějšků. Pak ji ale vyvede z míry, když později zjistí, že tito muži veškeré své úspory utratili právě za značkové boty a moc dalšího na kontě nezbylo. To Daniel a Zuzana jsou z chudších poměrů, proto jim stačí být chudě, ale čistě oblečen/a. Zuzana se pozastavovala nad tím, proč je tabu mluvit o výši platu a budoucího dědictví. Také všem poradila, ať si zavčas udělají závěť, aby jejich majetek při nečekané smrti nepropadl státu.

Všichni společně lamentovali nad tím, jak jsou na účtě v minusu a jak jsou lákadla v podobě libovolných produktů silnější než jejich finanční gramotnost. Závěrem pořadu opět tradičně nedospěly obě moderátorky k žádnému závěru, ale to už asi nikoho nepřekvapí.

Peníze se těžko vydělávají, ale lehce rozfofrují, nejlépe za žvýkačky s příchutí ryby. Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a připomeňte si, jak si týden před výplatou musíte půjčovat od sousedky, protože jste všechno utratili za fastfood a cetky.

Spustit audio