Taschlerovi uzavřeli debut pod pěti kruhy 16. místem. V Pekingu ale zůstanou až do konce olympiády

14. únor 2022

Natálie a Filip Taschlerovi uzavřeli svůj debut pod pěti kruhy 16. příčkou. Po celkově osmém místě v týmové soutěži tak budou sourozenci odjíždět z Pekingu spokojení. „Všechno super. Organizace funguje, je to krásně nachystané a i přes to, že jsme v bublině, tak se snažili. Ve vesnici máme rekreační a obchodní centrum,“ popisuje Filip Taschler. „Jak nasněžilo, tak všichni dobrovolníci postavili sněhuláky, pandy, takže je to moc příjemné“ chválí Natálie Taschlerová.

Natálie a Filip Taschlerovi se už sice na hrách v Pekingu nepředstaví, ale na ostatní české krasobruslaře ještě jejich soutěže čekají. Už v úterý 15. února se se svým krátkým programem představí Eliška Březinová. Celou její jízdu uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport v přímém přenosu.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související