Třinečtí hokejisté se o mistrovskou radost podělili se svými fanoušky

5. květen 2023 07:40

Třinečtí hokejisté ve čtvrtek oficiálně ukončili úspěšnou hokejovou sezonu oslavami ve městě a se svými fanoušky. A my vás teď na jejich okružní jízdu Třineckem vezmeme, konkrétně do Třineckých železáren.

Čtvrtá mistrovská jízda Třince v řadě za sebou byla poslední také pro několik hráčů. Všechny čtyři poslední získal třeba obránce Milan Doudera, nyní už hráč Českých Budějovic.

Kvůli rodině se blíže k domovské Bratislavě přesouvá útočník Tomáš Marcinko, který přestupuje do Komety Brno. „Potřebuji opravdu být blíž rodině. Tady jsem působil šest sezón a v podstatě každý rok jsem tady zažil finále, o tom se mi ani nesnilo. O to víc si toho vážím a potkal jsem tady skvělé lidi. Vždy se sem budu rád vracet,“ říká hráč.

Oceláři získali celkově páté zlato. Při současném vítězném tažení nepustili nikoho na trůn už od roku 2019. Sezonu předtím končili jako poražení finalisté. V roce 2020 se extraliga nedohrála kvůli pandemii koronaviru. Z předkola až ke zlatu došli Třinečtí jako první v historii české extraligy.

Spustit audio

Související