„Moc děkuju všem fanouškům.“ Poslední rozhovor Hany Zagorové na Dvojce

26. srpen 2022, aktualizováno

Ve věku 75 let odešla zpěvačka Hana Zagorová. Na Dvojce byla naposledy hostem Aleše Cibulky v Blízkých setkáních právě v den svých půlkulatých narozenin 6. září 2021. Přímo ze svého domova mluvila tehdy o své písni, která vyhrála anketu o nejoblíbenější zpěvaččin hit posluchačů Dvojky. Na celé čáře s velkým náskokem zvítězila písnička Maluj zase obrázky.

„Maluj zase obrázky? To je písnička, kterou zbožňuji. Provází mě téměř celým životem a kariérou. Měla jsem ji ráda od prvního okamžiku, kdy mi ji její autor Pavel Žák poprvé hrál. Dokonce jsem se u ní rozplakala,“ vyznávala se Hana Zagorová.

Je to obyčejný lidský příběh, který jsme všichni poznali. Jsem strašně ráda, že posluchači vybrali právě tuhle.“ Výsledky ankety najdete níže.

Posluchačů si velmi vážím

„Já se z odezvy publika po celý život opravdu nesmírně těším. Moc děkuji všem fanouškům, kteří mě mají rádi. Velmi si toho vážím,“ svěřila se. „Jsem šťastná, že mohu zažívat koncerty, kde si se mnou lidé zpívají, smějí se, a když mi vypadne slovíčko, tak mi hned napoví. A to je opravdu velká krása.“ 

Spustit audio

Související