Užijte si den otevřených dveří Českého rozhlasu. Staňte se na chvíli sportovním reportérem

19. květen 2023

Český rozhlas oslavil 18. května 2023 100 let od zahájení pravidelného vysílání. Oslavte toto výročí společně s námi a přijďte v sobotu 20. května na pražské Vinohrady. Narozeniny oslavíme Dnem otevřených dveří. Radiožurnál Sport má samozřejmě pro posluchače připravený program. Autogramiáda Martina Procházky, R - stream a vysílání hokejového utkání Česko - Norsko, ale také si můžete vyzkoušet, jaké to je být sportovním reportérem. Zastavte se za námi. 

Nahlédněte do tajů rozhlasového řemesla, můžete se setkat s oblíbenými moderátory, které běžně slyšíte ve vysílání Radiožurnálu Sport. Vzhledem k tomu, že probíhá i světový šampionát v hokeji, tak je připravena i autogramiáda Martina Procházky, která začíná v 9 hodin.

Připraveno pro vás máme i mobilní studio R-stream před budovou Českého rozhlasu, kde si od 10 hodin užijete studio MS v hokeji před pátým utkáním Česka proti Norsku, které začíná v 11.20. Samozřejmě také odvysíláme přímý přenos vystoupení svěřenců trenéra Jalonena na MS. 

Naši reportéři vás ale zavedou i k newsroomu, kde se tvoří sportovní zprávy a vzniká zpravodajství. To vše zhruba od 14 hodin. Můžete si s námi popovídat, jaká je náplň práce sportovního redaktora a reportéra a zeptat se, co vás zajímá. Tento den je určený pro vás.

Jaké je to být v roli sportovního komentátora? To si také můžete vyzkoušet od 14 hodin ve studiu V12, kde budete mít možnost společně s reportéry Radiožurnálu Sport komentovat hokejové momentky ze Zimních olympijských her v Naganu 1998. V případě zájmu vám audio záznam pošleme jako vzpomínku na mimořádný den na Vámi uvedený email.

Přijďte a staňte se na chvíli sportovním reportérem. 

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio