V Americe spolu tancují ženy, my máme „nekorektního“ Ebena. Jak dopadl první díl StarDance?

19. říjen 2021

Na obrazovky se vrátila soutěž StarDance. Jan Cina, Tomáš Verner, Simona Babčáková a dalších sedm osobností budou v následujících týdnech soupeřit o nejlepšího tanečníka nebo tanečnici. Krotí se moderátor Marek Eben ve svém nekorektním „humoru“ nebo žádná změna nenastala? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot.

První díl StarDance slavil rekordní sledovanost a diváci a divačky se rekrutovali i pro někoho z překvapivých řad. Kdo v první epizodě zaválel a jaké okamžiky nás překvapily, potěšily, vyděsily i šokovaly? A jak si vede český pořad ve srovnání s americkou nebo britskou verzí? Zjistíte v Kompotu.

Britská zpěvačka Adele vydala nový singl Easy on Me. Znovu se nevyhýbala tématu vztahů a tentokrát napsala píseň o rozvodu, která se rázem stala nejstreamovanější skladbou. Jak dopadl videoklip, který pro ni režíroval Xavier Dolan, a jak vlastně vypadá milostný život Adele ve skutečnosti, probíráme v novém dílu.

Influencerka Kim Kardashian West překvapivě vystoupila v komediálním pořadu Saturday Night Live, autorka knižní předlohy Sexu ve městě Candace Bushnell považuje seriál za „nefeministický“ a Succession (Boj o moc) se vrací na HBO s třetí sérií. Dejte si čerstvou epizodu Kompotu a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.