Vánoční Grundfunk Ladies Night vol.15

23. prosinec 2010

Jak slaví groovy dámy Vánoce? To se nedozvíte 26. prosince v posledním letošním Grundfunku Ladies Night. Místo toho si pro vás ale MaryC připravila sérií písní, které mají v názvu slovíčko STAY. Lehká nostalgie občas ovládne i badatelku v oblasti groovu.

Rok 2010 s námi už dlouho nezůstane, hudba snad také nezůstane stejná, ale MaryC, Viktor Mašát a DJ Maceo vám popřejí, aby s vámi i v příštím roce zůstal FUNK!

Před čtrnácti dny jsme vám představovali soulovou zpěvačku Angelu Johnson jakožto sólovou interpretku. Teď se nejenom k ní opět v rubrice Groove Window vrátíme, protože kromě své sólové dráhy také zpívá a hraje v kapele Cooly's Hot Box, jejíž zaměření je více funkové a do r'n'b, než Angelina sólová tvorba. Skupina má za sebou dvě desky a my vám z obou něco pustíme a něco o nich povíme.

02217978.jpeg

Zůstaňte s námi, protože s Grundfunkem je každý rok funky!

autoři: Viktor Mašát , Maceo
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.