Velká kulinářská soutěž Pochoutkový rok vstupuje do nového ročníku

14. leden 2018
Dobré odpoledne

Pochutnáte si rádi na dobrém a kvalitním jídle? V tom případě určitě dobře znáte i naše rozhlasové Pochoutky a soutěž Pochoutkový rok. Letos se můžete účastnit jejího už druhého ročníku. Co pro to musíte udělat i jakou výhru můžete získat, jsme zjišťovali u jednoho z protagonistů soutěže a moderátora Patrika Rozehnala.

Patriku, na co se mohou naši posluchači těšit tentokrát?

Já jsem zvědav, na co se může těšit porota, protože to je v myslích a v rukou našich posluchačů. Ti se mohou těšit na trojici velkých cen, které bude porota na konci roku rozdávat. Těšit se mohou také na velké finále a v průběhu roku na drobné dárky, zajímavosti.

Ale hlavně je nutné se do soutěže přihlásit, abyste na konci roku mohli být mezi vítězi. Ty, kteří si odnesou ty poukazy na nákup kuchyňských spotřebičů dle vlastního výběru v hodnotě 30 tisíc, 25 tisíc a 20 tisíc korun, tak ty vybere porota.

Když přihlásit, jak tedy na to?

Úplně jednoduše. Kdo vládne internetem a je to pro něj snazší, tak je jednoduchá adresa, kde máme i recepty z loňského ročníku, a už teď jsou tam informace o tom ročníku novém – www.pochoutkovyrok.cz. Tam je nahoře uprostřed takové oranžové tlačítko ‚Poslat recept‘ a to když zmáčknete, tak je tam několik kolonek, které vyplníte – název receptu, suroviny, krátký popis postupu a kontaktní údaje na vás. Pokud porotu recept zaujme, tak se ozve, domluví a přijede.

A druhá možnost, pokud nemáte internet, funguje centrální poštovní adresa: Český rozhlas, Vinohradská 12, 120 99, Praha 2. A nesmí samozřejmě chybět heslo Pochoutkový rok.

Naďa Konvalinkové a Patrik Rozehnal

A jen připomínám, že můžete poslat nejen jeden recept, ale i dva, tři – čím víc, tím spíš se dostanete do soutěže.


Další podrobnosti k soutěži a receptům Pochoutkového roku uslyšíte v záznamu rozhovoru s Patrikem Rozehnalem – viz odkaz v úvodu článku.

autoři: tif , Lukáš Kania
Spustit audio