Vibrující hračky, latex a sex parties. S mladým párem o pestrém sexuálním životě

7. leden 2023

Hosty prvního novoročního hotcastu Pot je mladý manželský pár Klára Geen a Jakub Chmúra, kteří se potkali na přehlídce latexového oblečení, kde oba dělali modely. S moderátory Eliškou Soukupovou a Karlem Vladykou mluvili o jejich sexuálním životě. „Než jsem potkal Klárku, tak jsem byl úplně vanilla,“ říká Kuba, kterému s novou partnerkou přišla do života i větší sexuální pestrost.

Jsme zejména vášniví sběratelé hraček, od vibrujících po nafukující až po mimozemské kladélka vajíček, říká Geen. Manželé, některé ze jmenovaných hraček, přinesli ukázat i do studia. Vibrující hračky jsou skvělé ke každodennímu sexu. Určitě máme intenzivní zážitky i bez nich, ale je to super zpestření, říká Geen, která stejně jako Jakub do studia přinesla ukázat i tanga, ke kterým se vážou vtipné historky. 

Kromě hraček si pár příležitostně užívá i společné návštěvy sex parties, a to například v Berlíně. „Když jsem na sex parties začala chodit s Kubou, tak už jsem tak otevřená všemu nebyla a snažila se spíše chránit, co máme spolu my dva. Je dobré říct si svá očekávání dopředu a vždy dobře komunikovat,“ vysvětluje Geen.

Geen byla v době nahrávání v osmém měsíci těhotenství, byla tedy řeč i o tom, jak se mění a vyvíjí pohledy obou nastávajících rodičů. Tento svět má okolo sebe auru deviace a podivínství, ale mě nikdy nevadilo být trochu divná, říká o světě fetiše a otevřené sexuality. Někdy se k tomu vrátit určitě chci, ale teď se samozřejmě ladíme více na roli rodičovství.

Jak se používá intimní kladélko vajíček? Jak probíhají sex parties v Praze i Berlíně? A jak může pestrý sexuální život obohatit vztah a komunikaci? Poslouchejte v hotcastu Pot.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio