Vítězná série Mory proti Mladé Boleslavi skončila. Kohouti popáté v sezoně neskórovali

25. leden 2023 09:43

Poprvé v sezóně hokejisté Olomouce nestačili v extralize na Mladou Boleslav. V úterním duelu Hanáci navíc nedokázali skórovat. Na ledě Středočechů prohráli 0:4.

„Nezačali jsme špatně. Vytvořili jsme si nějaký šance v první třetině, které jsme ale bohužel nedali a Boleslav využila přesilovou hru,“ ohlížel se za startem zápasu Jan Tomajko, trenér Olomouce.

Jako rozhodující fragmenty utkání viděl dva. „Druhou třetinu jsme zase neodehráli špatně, ale bohužel jsme měli dlouhou přesilovku a tu jsme neproměnili. A to byl asi rozhodující moment, protože hned ve třetí třetině nám Boleslav odskočila na 2:0,“ uvedl Tomajko.

„Potom už jsme se do toho tlačili trošku na sílu, už jsme si tolik šancí nevytvářeli a Boleslav nás potom potrestala,“ dodal.

Co k utkání řekli mladoboleslavský asistent Václav Pletka nebo olomoucký útočník Petr Strapáč? Poslechněte si v pozápasových ohlasech.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autor: Pavel Petr
Spustit audio