Vladimír Šmicer: Letošní obrana Liverpoolu ukazuje, proč loni neobhájil titul

18. březen 2022

Pozvánka na londýnské derby, rekord kanonýra Harryho Kanea, bizarní kuriozita v zápase Evertonu s Newcastlem a jeden exkluzivní host v podobě Vladimíra Šmicera! Jakou má radost z výkonů Liverpoolu, kde strávil veleúspěšné roky kariéry? Jak se těší na utkání legend, které ho na Anfield Road čeká už za týden? Myslí si, že v týmu po sezoně zůstane kanonýr Salah? Poslechněte si napěchovaný díl podcastu S mikrofonem do Anglie nejen s fotbalovým expertem Petrem Mikolandou!

„Liverpool loni neobhájil titul, protože se mu rozpadla celá obrana a útok to už v určitých fázích utkání nezachrání. Naopak letos je tým kompletní, navíc dotáhli povedený přestup Konatého, který když dostane šanci, tak hraje výborné zápasy. Největším překvapením sezony je pro mě obránce Matip, který hraje neskutečně," vyzdvihuje současné opory defenzivy aktuálně druhého celku Premier League bývalý hráč Liverpoolu a vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer.  

Čtěte také

Koho Mikolanda favorizuje v nedělním šlágru v souboji o šesté místo mezi Tottenhamem a West Hamem? A na koho se Šmicer nejvíce těší na blížící se utkání legend? Poslechněte si celý díl nového podcastu S mikrofonem do Anglie, kde se Martin Minha ptá fotbalového experta Petra Mikolandy a dnes i Vladimíra Šmicera!

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související