Výletní tip Martiny Bulánkové: Zajeďte si pustit skladbu z Jukeboxu od umělce Krištofa Kintery

8. duben 2022
Tip

Cestovatelka Martina Bulánková z webu Akční rodiče pro vás opět připravila doporučení na výlet, na kterém se zabavíte vy i vaše děti. Tentokrát radí vyrazit na louku nedaleko obce Zrůbek ve Středočeském kraji. Nachází se tam totiž poměrně netradiční výletní destinace. Na okraj tamního lesa umístil český sochař a umělec Krištof Kintera svůj Public Jukebox.

Jukebox nabízí okolo stovky audionahrávek. Vybírat můžete z českých i zahraničních skladeb, v nabídce ovšem najdete i některé významné historické projevy, vážnou hudbu nebo skladby puštěné pozpátku. Nezapomeňte však na kovové mince, za které si písně pustíte. Jukebox funguje na principu solární energie a v provozu je od 10:00 do 20:00.

Která ze skladeb v Public Jukeboxu Krištofa Kintery nejvíce pobaví dospělé návštěvníky? Poslechněte si celý tip cestovatelky Martiny Bulánkové z webu Akční rodiče

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.