Výstava „Znak třeba jinak“ v Galerii Vinohradská 12 zahájena

4. březen 2016

Ve čtvrtek 3. března byla slavnostně zahájena nová výstava v rozhlasové galerii. Zhruba 35 hostů si mohlo prohlédnout obrazy i umělecké artefakty z dílny Ludvíka Fellera, českého umělce, dlouhodobě žijícího v Německu.

Výstavu zahájili několika slovy ředitel Vysílání do zahraničí Českého rozhlasu Miroslav Krupička a Ivo Janoušek, kritik a publicista v oboru výtvarného umění, bývalý ředitel Technického muzea. Ludvík Feller kromě svých obrazů uvedl i krátký film s přírodními motivy, který všichni návštěvníci velmi ocenili.

Atmosféra vernisáže byla příjemná a výstava rozhodně stojí za návštěvu. Otevřena bude každý březnový čtvrtek od 12 do 18 hodin. Zhlédnout ji mohou i všichni návštěvníci Galerie Vinohradská 12, kteří v tomto období přijdou na exkurzi, na živé vysílání Telefonotéky (každý čtvrtek od 9.50 hodin), setkání se zahraničními zpravodaji (31. 3. od 18 hodin), Trialogy Jakuba Kamberského (3. 3. od 18.30 hodin), či na jinou akci, která se v podzemí rozhlasové budovy na pražských Vinohradech bude konat. Všechny akce včas avizujeme na internetu a jste na ně srdečně zváni.

Obrazy L. Fellera
Spustit audio