Vyzkoušejte náš nový web s předstihem. Přijďte na den otevřených dveří

12. říjen 2016

V sobotu 15. října se na vás připravují nejen jednotlivé stanice Českého rozhlasu. Svůj stánek na dni otevřených dveří chystají také Nová média Českého rozhlasu. Najdete nás v budově rozhlasu na Vinohradské od 9 až do 17 hodin. A proč byste se u nás neměli zapomenout zastavit?

Nová média jsou dnes neodmyslitelnou součástí Českého rozhlasu. Provozujeme pro vás webové stránky, mobilní aplikace nebo internetový přehrávač iRadio, připravujeme interaktivní projekty a sdílíme s vámi vše podstatné na sociálních sítích.

V současnosti je před námi velký úkol: připravujeme pro vás novou podobu rozhlasového webu. A podílet se na ní můžete i vy.

Během dne otevřených dveří bude na stánku Nových médií probíhat uživatelské testování. Jako první si zde vyzkoušíte některé chystané novinky a můžete je ovlivnit svým názorem.


Kde nás najdete? V budově rozhlasu na Vinohradské v prvním patře přímo u páter nosteru. Nemůžete nás minout, na místě budeme celou sobotu od 9 do 17 hodin.

Tentokrát se totiž role obrátí a rozhlas bude poslouchat vás. Chceme, aby náš web sloužil v prvé řadě vám, našim návštěvníkům a posluchačům, a tak uvítáme jakoukoli kritiku, pochvalu či návrh. Těšíme se na vás!

Spustit audio