Vztah, který zašel příliš daleko. Od 1. září poslouchejte podcastový seriál Neklid

26. srpen 2021

Seriál, který vás pohltí. Poslechněte si nový podcastový thriller Neklid o dokonalém vztahu, který skončil tragicky. Pět epizod najdete na webu wave.cz/neklid, v aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích. Pro nejsilnější zážitek si nasaďte sluchátka, zavřete oči a nechte se pohltit Neklidem!

Petra je studentkou, která si přivydělává jako taxikářka. Jedné noci sveze i o něco staršího Šimona, který už v jejím životě zůstane. Nikdy nechodila s nikým podobným, jako je Šimon. Rozumí jí, je starostlivý, empatický. I pro Šimona je to první velký, dalo by se říct až osudový, vztah. Jsou ideální pár. Nic jim nechybí. 

Brzy se sestěhují, ale společné bydlení odstartuje spirálu zvláštních situací. Nábytek mění své místo. Ze stěn se ozývají děsivé zvuky. Vysvobozením se stává oslava prvního výročí na horské chatě. Petra ovšem neví, že uniknout strachu není tak jednoduché. 

Čtěte také

Autorkou námětu a scénáře je spisovatelka, dramaturgyně a scénáristka Klára Vlasáková, která byla za svou knihu Praskliny nominována na Cenu Jiřího Ortena. V pěti epizodách pracuje s různými úhly pohledu a vnitřními prožitky postav.

Jejich vnímání podtrhuje využití binaurálního zvuku, technologie, která přináší posluchačům vtahující audio zážitek, jako kdyby právě stáli v místnosti s postavami příběhu a slyšeli, co slyší ony. Proto si pro nejsilnější zážitek si nasaďte sluchátka, zavřete oči a nechte se pohltit Neklidem.

Čtěte také

Strach nikdy nebyl tak blízko.

Popis projektu:

Neklid je podcastový seriál o vztahu, který zašel příliš daleko. O podivných zvucích, které nejdou dostat z hlavy. A o noci, co všechno změní. Nechte se vtáhnout psychologickým audio thrillerem, kde pravda a lež nejsou tak jednoznačné, jak se zdají být.

autor: Josef Kokta
Spustit audio

Související