Zápasy Manchesteru United bohužel přepínám. Vůbec mě nebaví, říká Mikolanda

Slavný Manchester United je před 26. kolem anglické Premier League v tabulce na čtvrtém místě. Manažer Ralf Rangnick, který přišel na lavičku velkoklubu ze severní Anglie na začátku prosince loňského roku, veřejně řekl, že právě TOP 4 je jeho cílem. United se ale v tomto roce střelecky trápí a s ním i hvězdný Cristiano Ronaldo, který šest zápasů v řadě nedal gól. „V zápasech United mě poslední dobou zajímalo jen to, jestli se Portugalec konečně trefí," říká Petr Mikolanda. 

Čtěte také

Krize Tottenhamu nebere konce a otázkou je, zda do konce sezony vydrží na lavičce trenér Antonio Conte. Bude londýnský klub řešit i jiné personální změny? „Slovenský obránce Milan Škriniar by se mi v Tottenhamu líbil. Spurs mají italského trenéra, který ho moc dobře zná. Navíc hrají systém na tři obránce stejně jako Inter. 27 let je nejlepší věk fotbalisty,“ myslí Petr Mikolanda v pořadu S mikrofonem do Anglie.

Manchester City pokračuje s rekordními zápisy. V čem svěřenci trenéra Pepa Guardioly vynikají tentokrát? Proč dostal šanci v Lize mistrů osmnáctiletý záložník Liverpoolu Harvey Elliott? Kdy ukončí kariéru šestatřicetiletý mazák James Milner? A je David Beckham přeceňovanou legendou Premier League? To vše probrali v aktuálním díle pořadu S mikrofonem do Anglie moderátor Martin Minha a bývalý útočník West Hamu United Petr Mikolanda.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související