Zázemí je v Pekingu na nejvyšší úrovni. Jsme spokojení, popisuje bobista Dominik Dvořák

10. únor 2022

Jedním z nejurostlejších členů české výpravy je Dominik Dvořák. V Pekingu se připravuje na svůj pondělní závod ve dvojbobu. „Cítím se skvěle. Máme teď delší pauzu bez ježdění, takže trénujeme jen v posilovně. Těšíme se, až budeme jezdit,“ popisuje český bobista, který se na hrách představí už potřetí. „Největší rozdíl je v opatřeních – testování, roušky. To je největší rozdíl v porovnání s jinými olympiádami. Myslím si, že se to tady zvládá dobře a nelimituje nás to.“

V olympijském korytu se Dominik Dvořák představí v pondělí 14. února ve 2:30. Přímý přenos jeho jízd uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související