Zažívací tablety TNGHT, bludný technokořen Blawan a vzpomínka na Mekyho. Pusťte si balady o klubových vtákov

11. listopad 2021

Plánovaný novinkový díl Flámu zasáhla těsně před vysíláním smutná zpráva o odchodu Mira Žbirky, a tak i náš playlist ani jedno oko nezůstalo suché. Pustili jsme si naše oblíbené Mekyho songy, drillový remix jeho hitu Atlantida i další vtáky.

Stranou nakonec nezůstala ani aktuální plejáda novinek – od slovenské spojky FVLCRVMa a jeho hyperduetu s Annet X přes zažívací tabletky od dua TNGHT aka Hudson Mohawke a Lunice až po řádně distorzní návrat techno enfant terrible Blawana.

Plný zásobník vzpomínek na staré videohry a digitální hračky jsme vystříleli při poslechu debutové mixtape Unlimited Ammo od Namasendy i nové desky od Tama Gucciho a na závěr vyrazili s Arcou na nákupy. Kam? Zjistíte v posledním Flámu.

Chodí Arca do Prady? Kolikrát Kewuovi umřelo Tamagotchi? A spálili jsme to krásné v nás? Poslechněte si Flám plný novinek i vzpomínání!

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.