Ženy jsou krásné v každém věku, ujišťuje herec a fotograf Hynek Čermák

9. únor 2021

„Ženy se často stydí svléknout. Jsem šťastný, když zjistí, že jsou na fotkách mnohem krásnější, než předpokládaly,“ svěřuje se v Blízkých setkáních.

„Minulý týden jsem fotil kamarádku. Pořád byla nespokojená se svou postavou. Čekala rok, než se odhodlala ke mně přijít. Teď jsem jí poslal fotky a je nadšená. Ženy ale nijak neretušuji, jsem často rád za každou nedokonalost. Podvědomě se vyhýbám ženám s plastickými operacemi.“

„Pro focení nemám žádnou věkovou hranici. Fotil jsem i šedesátiletou ženu. Myslím si totiž,  že ženy jsou krásné v každém věku,“ dodává Hynek Čermák.

Stud

„Když jsem začínal akty fotit, styděl jsem se víc než modelky. Cítím zodpovědnost, když mi žena důvěřuje natolik, že se přede mnou svlékne. Dnes už stud nevnímám. Na modelku se dívám hlavně z profesionálního pohledu,“ vysvětluje herec a fotograf.

„Často si říkám, jestli ženy náhodou neurážím. Možná bych měl říci, když se svlékne, že je krásná. Já ale vidím hlavně technické detaily. Možná i proto se modelka rychleji uvolní,“ uzavírá Hynek Čermák.

Čím chtěl původně být? Co momentálně zkouší v divadle? Jakou kuchyni rád vaří?

autoři: Tereza Kostková , mis

Související