Zveme vás ke svátečnímu poslechu digitální stanice Rádio Junior

21. prosinec 2017

První lednové dny budou ve znamení proměny ranního vysílání. Na Nový rok představí stanice úplně nový pořad – Ušounovu pohádkovou školku určenou předškolákům.

Rádio Junior bude pro nejmladší posluchače v období vánočních prázdnin vysílat každou sudou hodinu rozhlasovou hru nebo Velkou pohádku. Mezi svátky nebude chybět živé vysílání, soutěže o hezké ceny a písničky na přání. Jedenáctidenní sváteční schéma Rádia Junior doplní speciální příběh na pokračování – Malý princ Antoina de Saint-Exupéryho.

První lednové dny budou ve znamení proměny ranního vysílání. Na Nový rok představí Rádio Junior úplně nový pořad – Ušounovu pohádkovou školku určenou předškolákům. Rádio Junior je tematickou digitální stanicí Českého rozhlasu zaměřenou na dětské posluchače a jejich rodiče. Program je možné naladit v multiplexu ČRo DAB+ v Praze, Plzni, Ostravě, Brně a jejich širokém okolí, signálem je bezproblémově pokrytá prakticky celá dálnice D5. Rádio Junior můžete naladit i na internetu a u vybraných kabelových operátorů, k dispozici je i na satelitu Astra 3B.

autoři: lukpo , bbu
Spustit audio