Zvuková masáž, barevné zdi, výživa koček

15. květen 2010

Ve 180. díle Hobby magazínu Eduarda Hrubeše se dozvíte, že orchideje rodu phaleanopsis patří mezi nejznámější orchideje vůbec. Víte, že lahodné zvuky tibetských mís nás mohou léčit, a že se zvuková masáž používala k harmonizaci těla i duše už v dávné minulosti? Co je dobré vědět o výživě a krmení koček uslyšíte od veterinářky Hany Žertové.

Orchideje phaleanopsis
Orchideje rodu phaleanopsis patří mezi nejznámější a nejoblíbenější orchideje. Jak správně pečovat o tyto oblíbené pokojové květiny a jak se dají množit? To nám poví florista Václav Straka.

Historie zvukové masáže
Lahodné zvuky tibetských mís nás mohou léčit. Zvuková masáž se používala k harmonizaci těla i duše už v dávné minulosti. O tom, jak na nás zvuky působí, jak se zvuková masáž provádí a jakou má historii, ví víc Hana Marešová ze společnosti Životní vibrace.

Barvy na zdech dětského pokoje
Máte čiperné děti a stěží udržujete zdi v jejich pokojíčku čisté? Celý problém možná vyřešíte, když jim zdi barevně vyzdobíte. Vaše ratolesti se navíc budou kochat svými oblíbenými obrázky. Jenomže co dětem opravdu na zdi namalovat, jaké barvy použít a jak se malby zbavit, až děti vyrostou? O tom mluvila Markéta Vejvodová s architektem Danielem Purgertem.

Krmení a správná výživa pro kočky
Pořídili jste si jako svého domácího společníka kočku? Ke správné péči o ni patří také vhodná strava. Co je dobré vědět o výživě a krmení koček? To nám poví veterinářka Hana Žertová...

Dobrá rada na závěr
Kandované ovoce se vám bude snadněji krájet a nebude se při krájení lepit na nůž, když ho předtím vložíte na 5 minut do mrazáku.

autoři: Eduard Hrubeš , Jan Zítka , Markéta Vejvodová
Spustit audio