Alexandr Mitrofanov: Jak Rus Muhammad daroval Arabům korán

12. leden 2024

Dovolte, abych vás ujistil, že všechno, co následuje, skutečně existuje, je v písemné podobě a že originál lze kdykoli přečíst, pokud na to má samozřejmě někdo žaludek. A teď k věci.

Korán napsal pro Araby Rus, který je znám jako prorok Muhammad. Jak to? Jednoduše. Rusové totiž v pradávných dobách „nesli civilizaci prakticky všem národům na Zemi“. A pak, neznámo proč, tuto roli opustili.

Čtěte také

Pouze cituji stať v ruském vědeckém časopise. Jmenuje se Ruská rodina jako základ ruské státnosti a vyšla v časopise Právní věda. Dějiny a současnost, číslo 9, rok 2023. Autoři statě jsou čtyři včetně generálporučíka tajných služeb ve výslužbě a zároveň kozáckého generála.

Autoři ostře prožívají fakt, že se Rusové přestali množit, proto hledají a nacházejí příčiny tohoto stavu. Jednak je prý ruská žena nucena pracovat, kdežto neruské ženy se jen množí. Jednak ruský muž je málo samec: „Žena chce mít vedle sebe nejen muže-samce, ale také muže, který řídí rodinu pevnou rukou. Když chybí, hledá takového muže jinde, což vede k nevěrám.“

Odevzdat Zemi reptiliánům

Jenže podle autorů není to všechno jen tak. Jde o řízený proces již od roku 1147: „USA a kolektivní Západ oznámily program zničení ruského obyvatelstva. Současný demokratický svět nenávidí Rusy a žádá jejich masové vraždění.“

Obecně je demokracie největším nepřítelem Rusů, protože zničila ruskou vesnici, ruskou kulturu, ruskou morálku a vynalezla zákeřný způsob, jak Rusy zlikvidovat totálně.

Čtěte také

Je to orální sex.

Autoři vysvětlují, že Západ přesvědčil Rusy a Rusky, že žena smí mít více než jednoho sexuálního partnera. Sperma všech partnerů přitom v ní zůstává. A dál: „Ve chvíli oplození vajíčka všechny spermie, které číhaly v úkrytu, letí na příslušné místo. Dítě proto není toho muže, který bezprostředně oplodňoval, ale všech jeho předchůdců zároveň. Proto jsou ty děti nemocné.“

A ten orální sex? Je prý nejhorší, protože spermie v tomto případě číhají v mozku ženy a mají na Rusy ještě horší vliv. Uznejte, že je to hrozné. Autoři logicky kladou otázku, za co kolektivní Západ Rusy tolik nenávidí. Nikdy neuhodnete jejich odpověď.

Alexandr Mitrofanov

Cituji: „Na planetě Zemi žijí lidé dvou základních druhů. Jsou to lidé Země, které stvořil Bůh, a lidé, kteří byli stvořeni z prachu za pomoci kosmických genových technologií. První jsou lidé Boha, tvůrci, řídí se vysokými mravními zásadami. Jejich hodnoty jsou mír, rodina, děti, kult ženy-matky, tvoření, záchrana přírody. Jiný druh vzešel z prachu, jsou to geneticky modifikovaná stvoření a biologická umělá inteligence. Jejich hodnoty jsou válka, vraždění, teror, revoluce, bordely, pedofilie, kanibalismus, narkomanie.“

První jsou Rusové a nedemokraté, druzí jsou ze Západu a demokraté. Západní tajné struktury mají za úkol odevzdat Zemi reptiliánům. Nejdříve ale musí zničit Rusy.

Čtěte ruské vědecké časopisy, dozvíte se mnoho zajímavého.

Autor je komentátor serveru novinky.cz

Spustit audio