Benny Cristo: Češi už nejsou tak nesnášenliví. Při koncertech ale někdy hází piva na stage

24. srpen 2020

Jeden z nejúspěšnějších českých R&B zpěváků, influencer, porotce i finalista SuperStar, obhájce práv zvířat, bodybuilder, propagátor veganské stravy a zdravého životního stylu, dříve profesionální snowboardista. Tohle všechno je Ben Cristovao. A k tomu všemu se pořád usmívá. Není to divné? I na to jsme se ho zeptali ve druhé epizodě ujeté podcastové série Karaoke.

Má radši Kanyeho Westa nebo The Weekenda? A nahrává radši hluboké nebo úspěšné tracky? Jen deset sekund časového limitu na odpověď dělí úspěšného zpěváka a influencera od zpěvu karaoke. Dokáže za tak krátkou dobu vymyslet tři cviky, které ho fakt bolí, nebo tři věci, co ho štvou na veganství?

Poslechněte si Karaoke, podcast, ve kterém se české hvězdy bojí, že se ztrapní, a většinou mají pravdu. S Benem jsme probrali i SuperStar, odpovědnost za každé storiečko nebo český rasismus. „Track Smitko na koncertech vyvolává nejdrsnější reakce, lidi občas hází i piva na stage,“ říká v Karaoke o své antirasistické hymně.

Šel by Hugo Toxxx radši na pivo s Vladimirem 518 nebo s Mikem Trafikem? Jaká tři nová slova vymyslí Albert Romanutti? A které tři účesy by si Klára Vytisková nikdy nenechala udělat? Odebírej Karaoke jako podcast a poslouchej i další díly ujeté podcastové série Hany Řičicové a Vítka Svobody.

autoři: Hana Řičicová , vis
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.