Bojím se rozmazlování. Nechci, aby si děti myslely, že je všechno automatické, říká hudebník Noid Bárta

15. listopad 2023

Nedávno dostal cenu za hudbu na kyperském filmovém festivalu. „Byl jsem z toho vyřízenej. Nečekal jsem to, takže jsem neměl připravenou žádnou řeč. Mám obrovskou radost a skládat budu dál,“ těší se. Kde se potkal se zpěvačkou Evou Burešovou? Jak vstoupil do muzikálového světa? Chce se vrátit do toho rockového? Kolik slepic chová? A jak změnil životní styl?

Václav Noid Bárta

Cenu získal za film Tajemství staré bambitky 2, ve které hraje a zpívá Tomáš Klus. „Tomáš byl úplně zlatej, protože i když je sám skladatel, tak do toho vůbec nekecal. To je boží a já si toho strašně vážím. Spřátelili jsme se a zjistili, že jsme si podobní. On taky choval slepice a dětí máme taky spoustu,“ vypočítává Václav Noid Bárta.

„Čas strašně letí a jsem úplně vyřízenej z toho, jak mi rostou před očima. Chci si užít přítomnost,“ přiznává, když mluví o dětech a blížících se vánočních svátcích. „Bude to krásné. S mojí ženou Eliškou jsme se domluvili, že to nebudeme přehánět a poprosíme Ježíška jen o tři dárky pro každou holčičku. Já se strašně bojím rozmazlování a nechci, aby si děti myslely, že všechno je automatické,“ uzavírá zpěvák a hudebník Václav Noid Bárta.

autoři: Adéla Gondíková , eh
Spustit audio

Související