Cross the Bridges. Vybíráme z debutu velkého talentu z Krnova, písničkářky Trin

17. únor 2023

V Hudebním přístavu posloucháme novou tvář regionální hudební scény jménem Trin alias Katrin Tesařová. Mladá talentovaná zpěvačka a autorka písní pochází z Krnova, kde studuje střední pedagogickou školu.

Nedávno Katrin vydala své debutové EP. Nachází se na něm několik písní, které svědčí o velkém písničkářském talentu. Trin má výrazný hlas, který zní plně, ošlehaně a hutně. Je to hlas velkoplošný, jehož výrazové schopnosti budou s časem určitě narůstat. Prozatím jej můžeme slyšet spíše v sofistikovanějších polohách, ale věřím, že se jednou taky urve ze řetězu. To až začne vyprávět příběhy, které se jí budou hluboce dotýkat, jejich emoce se dostanou do tohoto širokospektrálního, nadýchaného vokálu a změní se ve všechny barvy duhy.

To bude velká krása a Trin má k tomu všechny předpoklady, musí jen vytrvale pracovat na svém progresu. Držme jí palce a poslechněme si spolu její písničku s názvem Cross the Bridges. Hraje a zpívá vám Trin a příjemný poslech Českého rozhlasu Vám přeje Milan Bátor.

autor: Milan Bátor
Spustit audio

Související