Do Budějovic se nikomu trénovat nechce, Kladrubský může být zajímavý. Ronaldo je stroj, Messi génius

První čtvrtek v roce 2024 znamená prostor pro První dotek Zdeňka Folprechta. Jaký dojem na bývalého ligového fotbalistu udělal v roli hlavního kouče Mladé Boleslavi Marek Kulič? Myslí si, že bude u Středočechů fungovat spolupráce nového trenéra Davida Holoubka a útočníka Matěje Pulkraba? Kdo může být vhodným kandidátem na pozici kouče Českých Budějovic? Poslechněte si poprvé v novém roce oblíbenou fotbalovou talkshow.

V Českých Budějovicích je pořád zvláštní situace. Sice zahájily už zimní přípravu, ale pořád hráči neví, kdo je bude v následujících měsících trénovat..

Navíc tam předchozí trenér neskončil před týdnem. Vedení na to mělo relativně dost času a od poloviny prosince se nedokázali rozhodnout.

Cristiano Ronaldo je nejlepším fotbalovým střelcem roku 2023, protože statistici mu napočítali 54 gólů. Co na to říkáš?

No, tak počítají se tam góly z ligy, pak v té asijské Lize mistrů, který Al-Nassr FC hraje, plus on dal dost gólů i v kvalifikaci na mistrovství Evropy. Klobouk dolů, ale já jsem tým Messi. V saúdskoarabské lize je podle mě pět kompetitivních mužstev a třeba v posledních pěti zápasech dal Al-Nassr FC 21 gólů. Srovnávat to třeba s Harry Kaenem nebo dalšími kanonýry v Evropě, není možné.

Nosil Folprecht snubní prsten během fotbalových zápasů? Proč si myslí, že by se mohlo Matěji Pulkrabovi dařit pod novým trenérem Mladé Boleslavi Davidem Holoubkem? Uspěl reportér Radiožurnálu Sport Jaroslav Plašil ve fotbalovém kvízu? Pobaví vás i úryvek z reprezentačního plesu Slovanu Liberec.

První dotek Zdeňka Folprechta
Spustit audio

Související