Do svých studií nechají posluchačům nahlédnout v sobotu i digitální stanice Radio Wave a Rádio Junior

9. květen 2022

Nahlédnout do zákulisí fungování rozhlasové kuchyně umožní nadcházející víkend, v sobotu 14. května, svým posluchačům i tematické stanice Českého rozhlasu včetně čistě digitálních okruhů Radio Wave a Rádio Junior. Generální ředitel René Zavoral označil tuto formu setkávání s posluchači za nejbližší možnou.

Rádio Junior umožní návštěvníkům podívat se do studia na živé vysílání a setkat se s oblíbenými moderátory. Malí posluchači se mohou také těšit na dárky na památku. Také příznivci Radia Wave budou moci během Dne otevřených dveří nahlédnout do studia této stanice, poslechnout si DJs nebo se osobně setkat s rozhlasovým týmem a s moderátory podcastů Brambora s vejcem či Volej.

„Český rozhlas plní svoji roli média veřejné služby již 99 let. Letos oslavíme narozeniny způsobem, který je nám nejbližší, tedy osobním setkáním s našimi věrnými posluchači. V sobotu 14. května znovu otevřeme budovy Českého rozhlasu veřejnosti a návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí vysílání nebo se potkat se svými oblíbenými moderátory,“ uvedl mj. generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

autor: lukpo
Spustit audio

Související