FFH Rock a Planet Radio Black Beats: nové digitální stanice pro Hesensko

23. červenec 2018

Obě rozhlasové stanice jsou součástí multiplexu Hessen Nord, který byl spuštěn v průběhu letních prázdnin. Zájemci z České republiky najdou tyto tematické programy na internetu.

V německé spolkové zemi Hesensko začaly fungovat v uplynulých týdnech dvě zcela nové digitální stanice, které obohatily nabídku multiplexu Hessen Nord. Jedná se konkrétně o FFH Rock a Planet Radio Black Beats. Se spuštěním nových tematických programů souhlasil na svém zasedání v polovině června mediální regulátor LPR. Součástí multiplexu Hessen Nord jsou například dále stanice Hitradio FFH, Planet Radio nebo Rock Antenne.

Stanice FFH Rock je v DAB+ multiplexu přímou konkurencí stanici Rock Antenne. Jejím primárním hudebním žánrem je tedy rock a orientuje se na posluchače ve věku od 25 do 55 let. Co se týká výběru rockových skladeb, jde o výběr toho nejlepšího za poslední čtyři dekády. Planet Radio Black Beats je naopak stanicí cílící primárně na mladší posluchače, konkrétně od 14 do 24 let, kteří se zajímají o žánry, jako je hip hop, soul, R’n’B nebo hip hop.

autor: lukpo
Spustit audio

Související