Hana Vagnerová: Doporučuju skupinové lekce na trampolíně

24. duben 2020

Aleš si dal k obědu řízek a pak si poslechl svoji oblíbenou písničku od Kanyeho Westa, takže v lepším rozmaru už být nemohl. Celý rozparáděný vydařeným rozhlasovým pokrmem a nadupaným trackem Power v první půlminutě silácky Ivanu poučoval o tom, že Hana Vagnerová má radši, když jí lidé říkají Hanko.

Kultury neznalá Ivana se zpočátku radši držela zpátky, protože si ještě před časem myslela, že Táňa Pauhofová a Hanka Vagnerová jsou jedna a ta samá osoba. Aleš si musel v první otázce nechat pohladit ego a zeptal se Hanky, zda je normální, že lidem (v tomto případě tedy spíš jemu) neodepisuje na zprávy. Protagonistka mnoha úspěšných krimi seriálů mu na to mile odpověděla, že u ní to normální je, a rozhovor mohl v přátelském duchu pokračovat dál.

O Hance je známo, že ráda skáče na trampolíně. Doporučuje konkrétně skupinové lekce na velkých trampolínách v tělocvičně na Újezdě, kde se prý můžete naučit salta, salta s půlvrutem a salta s vrutem. Bylo vidět, že tenhle sport Aleše zaujal, takže se mu určitě nebude věnovat, stejně jako se nevěnuje všem ostatním sportům, o kterých jsme už v rubrice Brambora s vejcem mluvili.

Rodačka z Jižního Města narozená ve znamení Ryb se ještě svěřila, že její oblíbený film je Věčný svit neposkvrněné mysli a ze seriálů má nejradši Přátele, které Aleš nesnáší a Ivana viděla asi jeden a půl dílu. V hudebním okénku jsme provětrali švédskou kapelu Rednex, která proslula smrtící kombinací eurodancu a country. Pustili jsme si hit Cotton Eye Joe, s nímž falešní severští vidláci bodovali v hitparádách v roce 1994.

Kolik let měla Hanka Vagnerová psa? A jak vypadal? Jaké druhy těstovin má rád Aleš? Co je vysněnou rolí Ivany? To vše a mnohem víc (ale ne zas o moc) uslyšíte v aktuálním díle Brambory s vejcem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.