Herec Viktor Kuzník: V kšiltovce nevypadám vůbec dobře

20. říjen 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl herec Viktor Kuzník, který je čerstvým držitelem ceny Thálie pro mladé herce do 33 let. Nemohli jsme se ho tedy nezeptat, na jaké významné místo si tuto trofej vystavil. Jeho odpovědí jsme ale byli trochu překvapeni, protože polička v obýváku to nebyla.

Talentovaného herce, který je členem souboru Národního divadla Brno, jsme se ale ptali i na mnohem zásadnější otázky než je herectví a cena Thálie. Třeba na to, zda je podle něj užitečnější kšiltovka, nebo sluneční brýle. Viktor na to šel hodně marnivě a hlasoval rozhodně pro brýle, protože tvrdí, že v kšiltovce nevypadá vůbec dobře.

Zajímalo nás taky, jakým by se chtěl stát psem, zda má nějaké rituály a talismany a jestli je nerozhodný. Do hudebního okénka Aleš tentokrát vybral písničku od Donny Summer Love to love you baby ze 70. let, ve které podle jeho informací zpěvačka simuluje orgasmus.

Co je podle Viktora Kuzníka nejhorší smrad na světě a co je dle jeho názoru nejmenší problém současnosti? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem, ve které Aleš opět vytáhl i své znalosti vnitřních orgánů a horoskopu.

Spustit audio