Herečka Alžběta Malá: Chtěla bych být pánským pyžámkem

18. leden 2024

Dada rubrika Brambora s vejcem tentokrát hostila herečku Alžbětu Malou. Tu momentálně můžete vidět například v seriálu Smysl pro tumor. V rozhovoru se mimo jiné svěřila, kterým písmenem abecedy by se chtěla stát a také prozradila, co si myslí o mysliveckých posedech.

Jak by se Alžběta popsala ve třech slovech, který obložený chlebíček je podle ní nejlepší na světě a co je její oblíbený film? I to se dozvíte, když si rozhovor s ženou, kterou navíc můžete slyšet taky v podcastu Štěstí ASAP, poslechnete. Zabrousili jsme i do oblíbené otázky, jakým kusem oblečení by se chtěla stát. A v tom měla Alžběta jasno: „Byla bych pánské pyžámko. Nějaké příjemné, mazlivé.“

V hudebním okénku si teď pouštíme písničky, které nás baví. Začal Aleš a vybral track od Future Islands.

Jakou budoucnost předpovídá věštkyně, která věští z chřestu vyhozeného do vzduchu? Je Vzorec vajec seriál, který byste měli vidět? A co si Alžběta Malá myslí o své telefonním čísle? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.