Herečka Tereza Dočkalová: Ráda bych o sobě tvrdila, že jsem tiramisu

16. listopad 2023

V dada rubrice Brambora s vejcem tentokrát Ivana s Alešem telefonovali Tereze Dočkalové, kterou můžete (ale spíš asi ne) znát třeba z osvětového seriálu ČT o finanční gramotnosti Bankovkovi. I proto jsme se Terezy ptali, jakou by nám dala finanční radu do života. K životu milionáře vám její rada asi nepomůže, ale nějakou tu korunku vám možná ušetří. Možná.

V rozhovoru jsme mimo jiné zjišťovali, kde má herečka Tereza Dočkalová vystaveny dvě Ceny Thálie, které zatím během svého života obdržela. A možná budete překvapeni, že doma v obýváku to není. Tak nás zajímalo, kterým by chtěla být zákuskem. Tereza by prý o sobě ráda tvrdila, že je tiramisu, ale že ve skutečnosti by asi byla spíš punčák.

V hudebním okénku jsme si připomněli super hit od kapely The Human League s názvem Don't You Want Me. A ten je super pořád, i když vyšel už v roce 1981.

Která znamení horoskopu mají podle Aleše magické schopnosti? A co je v současné době největší problém Terezy Dočkalové? Poslechněte si celou zmatenou, ale kouzelnou rubriku Brambora s vejcem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.