Hit týdne 8. 1. 2023

8. leden 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Marek Ztracený, Raye feat. 070 Shake, Beyoncé a další.

Marek Ztracený počtvrté vítězí v Hitu týdne!

Zlatý slavík Marek Ztracený opět zcela suverénním způsobem opanoval 2. vydání Hitu týdne v roce 2023, celkem počtvrté v řadě je tak naší jedničkou balada Pomalu. Teď je před Markem poslední šestý týden, vyhraje znovu?

Na druhé místo se vyhoupla nejlepší novinka, britská zpěvačka Raye poprvé v kariéře v pátek 6. ledna triumfovala v domácí britské hitparádě, u nás je s trackem Escapism a rapperkou 070 Shake No.2. První medaili – bronzovou  získala Beyoncé, ta bodovala s hitem Cuff It, ale tentokrát poprvé je na bedně.

Čtvrté místo pak mají Lost Frequencies , Elley Duhé a X Ambassadors s vynikající Back To You. Pátou pozici má druhá nejlepší novinka, Thom Artway s poetickým singlem Nebedálky. Klip se točil v New Yorku. Z novinek ještě uspěli Metro Boomin, The Weeknd a 21 Savage – Creepin‘ je No.9 a poslední 15. místo mají Jonas Blue a Julian Perretta s hitem Perfect Melody.

V nasazených je tentokrát třeba nový Sigala a MNEK, velmi ambiciózní novinka od Tiësta nebo naše aktuální hvězdy Calin nebo Grey256.

Poslechněte si 2. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.