Hokej živě na Radiožurnálu Sport! Podívejte se na program přenosů

3. květen 2024, aktualizováno

Svěřence trenéra Radima Rulíka čekají poslední tři duely před startem domácího světového šampionátu. V rámci Českých hokejových her postupně nastoupí proti Finsku, Švédsku a Švýcarsku. Všechny zápasy na Radiožurnálu Sport uslyšíte v přímém přenosu díky reportérovi Davidovi Nekvindovi. Poslouchejte od čtvrtka 2. května do neděle 5. května hokejové vysílání z Brna.

Sobota 4. května, 16.00: Česko - Švédsko

Do druhého duelu Českých hokejových her nastoupí svěřenci Radima Rulíka už bez Filipa Zadiny a Petra Kodýtka, které kouč vyřadil z kádru po duelu s Finskem. Další částečné zúžení kádru proběhne po sobotním zápase Česko vs Švédsko. Odčiní Češi proti Švédům porážku 1:4 od Finů? Poslouchejte v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport.

Neděle 5. května, 16.00: Česko - Švýcarsko

Odehrané zápasy:

Čtvrtek 2. května, 18.00

Česko - Finsko 1:4

Čeští hokejisté vstoupili do Českých her (Betano Hockey Games) v Brně porážkou s Finskem 1:4. Připsali si tak v sedmém utkání závěrečné přípravy na mistrovství světa v Praze první porážku po úspěšných dvojzápasech s Německem, Rakouskem a Slovenskem. Celkově se vítězná série svěřenců Radima Rulíka v součtu s duelem se Švýcarskem na závěr únorových Švédských her zastavila na sedmi zápasech. V sobotu nastoupí Češi proti Švédsku od 16:00.

Poslouchejte Radiožurnál Sport a nenechte si ujít to nejpodstatnější ze zápasů českého týmu. Přímo v dějišti Českých hokejových her máme reportéra Davida Nekvindu. Užijte si přímé přenosy v našem vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás