Hokejisté Motoru půjdou do play-off z prvního místa

13. únor 2017

Vítězstvím 5:3 nad Havířovem rozhodli hokejisté Motoru České Budějovice o svém vítězství v základní části WSM ligy. Fanoušci, kterých dorazilo více než šest tisíc, oslavovali hned na několik způsobů, zpívali chorály a také si zakřičeli: Kdo neskáče, není Motor!

Havířovští dokázali zápas zdramatizovat, prohrávali 0:3, ale vyrovnali na 3:3. „Do zápasu jsme nastoupili dobře, ale dostali jsme dva góly v oslabení a pak ještě jeden ze hry. Pak jsme sice vyrovnali, ale zase jsme to neudrželi delší dobu a Budějovice hned odpověděly a potom si to zkušeně i přes náš tlak udržely,“ komentoval kapitán Havířova Daniel Seman.

Domácí Štěpán Hřebejk měl daleko větší důvod k radosti. Nejdůležitější je podle něj hlavně postup do play-off první ligy z prvního místa.

Tím, kdo bude v play-off soupeřem Motoru, se ale Štěpán Hřebejk podle svých slov příliš nezabývá. „Jak se říká, v play-off se musí porazit každý, jestli chcete nahoru. Já si myslím, že si nemůžeme vybírat,“ řekl a chválil fanoušky za vytvoření skvělé atmosféry při posledním zápase základní části.

autor: kaj
Spustit audio