Koncerty, divadlo, kino nebo výstavy. Zažijte den Dvojky na festivalu Okolo Třeboně

25. červen 2019

Hlavní událostí bude unikátní společné vystoupení kapel Spirituál kvintet a Hradišťan večer v sobotu 29. června. Právě sobota bude v Třeboni dnem Dvojky.

Přijďte s námi zahájit prázdniny a užít si spoustu dobré muziky, divadlo, kino nebo galerii na Festival Okolo Třeboně od středy 26. 6. až do pondělí 1. 7. 2019

Přijďte s námi zahájit prázdniny a užít si spoustu dobré muziky, divadlo, kino nebo galerii na Festival Okolo Třeboně od středy 26. června až do pondělí 1. července 2019. Jedná se už o 28. ročník multižánrového festivalu, který na jihu Čech tradičně zahajuje prázdniny. V letošním roce slibují organizátoři v programu více humoru a také hudby různých žánrů.

Do Třeboně přijedou opět špičkoví umělci, kteří během šesti dnů vystoupí na několika scénách včetně velkého pódia v zámeckém parku. Kromě různých hudebních vystoupení a koncertů se účastníci mohou těšit také na výstavu mapující historii festivalu spojenou s Laco Deczim, filmovou maringotku Pavla Čadíka nebo Divadlo Járy Cimrmana.

Vystoupí

Hradišťan a Jura Pavlica, Spirituál kvintet, Ivan Mládek & Banjo Band, Divadlo Járy Cimrmana, Laco Deczi, René Souček, Ponožky pana Semtamťuka a mnoho dalších.

Za jednu z hlavních událostí festivalu lze považovat společné vystoupení kapel Spirituál kvintet a Hradišťan v sobotu 29. června večer. Bude jedinečné i díky tomu, že Spirituál kvintet má v plánu už jen několik vystoupení a pak hodlá s koncertováním skončit. Na jiném festivalu se už neobjeví, navíc spojení s Hradišťanem bude zcela jistě silným zážitkem. Sobota je také Dnem Dvojky, která je hlavním mediálním partnerem celého festivalu.

Den Dvojky – sobota 29. 6. 2019

Jiří Holoubek

Ve stanu Dvojky v zámeckém parku budou mít návštěvníci festivalu možnost zasoutěžit si s Vražedným létem. Pokud správně vyplní soutěžní leták s tajenkou, mají možnost vyhrát digitální DAB+ rádio nebo letní detektivní balíček Dvojky (kšiltovka, sluneční brýle, tričko a detektivní lupa s LED diodou). Pravidla soutěže najdete zde.

Ve stanu Dvojky se můžete před koncertem Spirituál kvintetu potkat také s naším moderátorem Jirkou Holoubkem a získat od něj třeba autogram. Jirka vám bude k dispozici mezi 18. a 19. hodinou a možná na chvíli přivede i svého kolegu a kamaráda Jirku Pavlicu z kapely Hradišťan, se kterou pak od 19:00 vystoupí na společném koncertu.

Posluchači Dvojky mají navíc možnost vyhrát volné vstupenky na festivalová představení. Poslouchejte proto naše vysílání nebo sledujte náš Facebook.

Více informací o celém programu festivalu je k dispozici na www.okolotrebone.cz.

Spustit audio