Lucie Bílá: Miluju chleba!

20. březen 2020

Aleš byl nervózní z Lucky a Ivana celá nesvá, jelikož ve studiu neměla svoje ratlíky. Lucie Bílá byla ale sluníčková, protože u ní to ani jinak nejde. Momentálně doma šije roušky pro ty, kteří je potřebují. Ivana s Alešem se během rozhovoru se slavnou zpěvačkou až zastyděli, poněvadž zrovna oni dva ke všeobecnému dobru nepřispívají v podstatě nijak. Ale každý dělá, co umí, jak se říká. Takže i nic se počítá.

Oblíbená slavice v rozhovoru prozradila i to, že teď hodně poslouchá ptáčky a na své sociální sítě dává jen fotky, na kterých vypadá dobře. Ivana to kvituje, protože falešné autenticitě typu #wokeuplikethis stejně nevěří. „Nikdo přece nechce mít album fotek, na kterých vypadá příšerně,“ říká zpěvačka. Aleš dodává, že Ivana stejně vypadá příšerně pořád, takže tohle vůbec řešit nemusí. Na záludnou otázku, jestli radši rohlík nebo housku, pak Lucie pohotově odpovídá, že chleba, a dodává, že ho prostě miluje.

V eurodancovém okénku jsme si tentokrát připomněli slavný hit No Limit od belgicko-holandského projektu 2 Unlimited, který – velmi zjednodušeně – tvořila dvojice rapper (nebo spíš rappírek) a latexová domina. Skladba, která by neměla chybět v žádném playlistu znalců kvalitní hudby, vyšla v roce 1993 a soupeřila tehdy o prvenství v žebříčcích s písničkou I Will Always Love You od Whitney Houston. Je asi jasné, která z nich je favorit Ivany s Alešem.

Má Ivana ráda slovo kštice? Poslouchá Aleš rád zpěv španělských ptáčků? A kdo by si zasloužil přetáhnout za trest rohlíkem? Poslechněte si celý rozhovor.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.