Malá Ostrava II. Zveme vás do Studia 1 na koncert dalších tří folkových kapel

6. září 2023

Zveme vás na další ze série folkových koncertů s názvem Malá Ostrava. Tentokrát se koncert uskuteční ve čtvrtek 21. září ve studiu S1 od 19:00. Můžete se těšit na vystoupení kapel Tři vykřičníky, ForFolk a Bráškové.

Vstup na koncert je zdarma, kvůli omezené kapacitě studia je však nutné si místo předem zarezervovat v naší rozhlasové recepci.

Přijďte si užít příjemný zářijový večer do Českého rozhlasu Ostrava. Těšíme se na vás!

O kapelách

Tři vykřičníky – ostravské folkpopové uskupení, které vzniklo v roce 2016. Za Třemi vykřičníky se skrývá také rázovitá ostravská hudba, osobitý humor, dobrá nálada, vždy skvělá atmosféra.

Bráškové – dva bráškové z Kozlovic vystupují teprve krátce, přesto už o sobě dávají pořádně vědět. Mají za sebou zatím jednu soutěž, a to Portu. Tam se jim podařilo zvítězit v kategorii autorská Porta s písní Na tom nesejde. Hrají hlavně folkové písničky a skládají vlastní texty a hudbu.

ForFolk – jsme ČtyřiFolkaři, co mají rádi folkovou muziku a její odnože. A taky, protože hrajeme ProLidi. Tak se charakterizuje kapela, které je sotva rok, ale tvoří ji velmi zkušení muzikanti; z Tempo di vlak je polovina stávající kapely.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.